Toesprekers 3 en 4

Toesprekers 3 en 4: Carina van der Walt en Marcel Roelfsema
Vrijdag 3 maart, 17.00 uur, Theater De NWE Vorst, toegang gratis, bar is op.

Carina van der Walt

Carina van der Walt (1960, Welkom, Zuid Afrika) voltooide in 1982 haar studie als docent letterkunde Afrikaans en Nederlands, alsook Setswana (inheemse taal). In 2002 kwam ze voor het eerst naar Tilburg voor een masteruitwisseling en in 2007 emigreerde ze vanwege de liefde. Ze recenseert kunst en letterkunde en dicht. In 2016 verscheen haar eerste dichtbundel, Amalgaam, samen met de Vlaamse dichter Willy Martin.

Marcel Roelfsema

Marcel Roelfsema

Marcel Roelfsema (1970) is een talentrijke, acterende en theatertekst schrijvende taxichauffeur. Sinds 1994 was hij als theatermaker verbonden aan theatergroep Aluin en werkt(e) als acteur en/of schrijver voor onder andere Productiehuis Brabant, De Wetten van Kepler, Suburbia en Orde van de dag.