Toesprekers 1 en 2

Bij speeches op 3 maart zullen toespreken: Ralf Bodelier en Anneroos Goosen.
In De NWE Vorst te Tilburg. Aanvang 17.00 uur, toegang gratis, bar is open.

Ralf Bodelier

Ralf Bodelier

Ralf Bodelier (1961) is nieuwsgierig. Hij is gefascineerd door veranderingen, liefst op wereldschaal. Hij volgde een lerarenopleiding geschiedenis, een doctoraal theologie en promoveerde als filosoof. Hij is journalist, geeft lezingen, leidt debatten en schreef een tiental boeken. Sinds 2016 leidt hij de beweging ´World´s best news´.

Anneroos Goosen

Anneroos Goosen

Anneroos Goosen (1987) is programmamaker en redacteur. Ze studeerde film (St. Joost, Breda), filosofie (Erasmus Universiteit Rotterdam) en cultuurwetenschappen (KU Leuven). Momenteel werkt ze als hoofdredacteur voor De Titaan, en als programmamaker voor Tilt en de Kennismakerij. Filmt sinds kort weer – in de studio achter het huis, waar muziek wordt gemaakt.