Toesprekers 5 april: Rob van Steen en Eva van den Dam

Zes mini-lezinkjes over de universele en tegelijkertijd o zo persoonlijke waarheden van zes genodigde toesprekers. Het zijn mensen als jij en ik, soms gewend aan een podium en soms een nerveuze beginneling. Ze geven een inkijkje in hun individuele verhaal, in de liefde, het leven, het lijden en het lichaam. Voor het vierde seizoen in de aangename ambiance van De Nieuwe Vorst, rond borreltijd. Volgens traditie te beginnen met een filmpje van Leonard Bedaux Cinema. De namen van de toesprekers worden bekendgemaakt via deze site en onze facebookpagina.
Aanvang 17.00 uur, toegang gratis, bar is open.

Rob van Steen (1967) kwam nu al weer bijna acht jaar geleden in de stad om als directeur-bestuurder het gezicht te worden van Theaters Tilburg. Geboren en getogen in Eindhoven kwam hij via Amsterdam en Zutphen weer terug naar het zuiden. Hoewel niet uitbundig, zoals hij zelf zegt, lijkt hij al fietsend door de stad of in de foyer of theaterzaal altijd goede zin te hebben. Als je hem te voet ziet is hij waarschijnlijk in training voor de Tilburg Ten Miles.

Eva van den Dam (1987) studeerde in 2015 af aan de Master Muziektheater bij Fontys Tilburg na haar eerdere opleiding bij Codarts in Rotterdam. Ze werkt veel en graag als zangeres, actrice, docente en presentatrice. Meestal druk dus, maar ze was er even uit vanwege een supertrip naar Zuid-Afrika. Vanuit Rotterdam werkt ze met haar ‘gouden’ stem verder aan een carrière voor een breed publiek. En na deze speeches herken je haar vast in heel veel reclames op televisie.