kluizenaar #14: Nicole van den Berg

DISINTEGRATE
Pletten tot plakje, aftakelen tot drabje, neerslobberen tot propje. Zucht en slurrie. Aah…

Nicole van den Berg is in 2017 afgestudeerd als danser aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Sindsdien is ze onder andere werkzaam met choreograaf Dario Tortorelli, de Nederlandse Reisopera en experimenteert daarnaast met eigen performances, huppelt rond op de velden van de dichtkunst en laat haar arm met potlood vormen of vormeloosheid uitbraken.

Aanvang 17.00 uur, toegang gratis, bar is open.

De Kluis, niet meer dan een holle stenen ruimte van circa 8 bij 4 meter, weggemoffeld in de kelder. Wat als je een maker uitnodigt daar een week te bivakkeren? Wat kan er ontstaan? Of juist niet… Je kunt het zien rond borreltijd, als de kluizenaar de deuren in de kelder opent.