kluizenaar #13: Jorg van den Kieboom

Vrijdag 15 maart, aanvang 17.00 uur, toegang gratis, bar is open.

Jorg van den Kieboom (1990) is in juni 2014 cum laude afgestudeerd aan de Fontys Academie voor Theater in Tilburg. Sindsdien werkt hij voornamelijk als theater maker en schrijver. Samen met Hiddde Brouwers vormt hij het theatergezelschap het zuid land, dat inmiddels onder de hoede van Makershuis Tilburg de vleugels uitslaat. Wat Jorg in de kluis gaat doen is nog geheel onduidelijk.

De Kluis, niet meer dan een holle stenen ruimte van circa 8 bij 4 meter, weggemoffeld in de kelder. Wat als je een maker uitnodigt daar een week te bivakkeren? Wat kan er ontstaan? Of juist niet… Je kunt het zien op de tweede en vierde vrijdag van de maand, rond borreltijd, als de kluizenaar de deuren in de kelder opent.