Laatste namen speeches 8 maart bekend

Theater De Nieuwe Vorst, aanvang 17.00 uur, toegang gratis, bar is open.

Heleen Volman
Heleen Volman (1963) leidt een druk bestaan als artistiek leider bij DansBrabant. Hiervoor werkte ze bij Productiehuis Brabant en het onvolprezen en opgeheven dansgezelschap Raz. Ze woont met veel plezier in Helmond, is een vrolijke rasoptimist en kan de hele nacht door dansen. In het verleden had ze een moeizame relatie met haar lichaam en dansen bleek daar de oplossing voor.

Sven StormsNaast een imposante verschijning is Sven Storms een geleerd man; hij studeerde wiskunde, computerwetenschap, theologie en filosofie, in het bijzonder mathematische logica en group theory. Hij werkte eerder bij het seminarie Sint-Janscentrum in Den Bosch en is nu tot zijn eigen verrassing en grote plezier een succesvol wiskundig consultant voor grote bedrijven.