Toesprekers 4 en 5: Peter van Noppen en Mandy Verleijsdonk

Speeches, vrijdag 1 februari in Theater De Nieuwe Vorst te Tilburg.
Aanvang 17.00 uur, toegang gratis, bar is open.

Journalist Peter van Noppen (1964) heeft 30 jaar ervaring binnen het openbaar bestuur in diverse rollen rond communicatie. Hij is redacteur, hoofdredacteur en docent. Hij is de initiatiefnemer van De Staat van Tilburg, een innovatief online regionaal journalistiek platform. En jawel, dat komt er aan!

Mandy Verleijsdonk (1987) is administratief/communicatief medewerker bij Centrm FAMEUS, een centrum voor herstel en ervaringsdeskundigheid. Ze blogt omdat ze anderen een kijkje in haar hoofd wil geven, omdat je aan de buitenkant niet kunt zien dat ze een autistische aandoening heeft. In 2014 haalde ze haar bachelor psychologie aan de Universiteit van Tilburg en ze is dol op haar chihuahua Josje en haar twee chinchilla’s.