Nieuwe speeches en kluizenaars vanaf september

We vegen de kluis aan, het was weer een keitof jaar, boordevol speeches en kluizenaars. En we hadden natuurlijk de avondvullende Nachtkroeg, samen met Fons Mommers en De Link. Volgend seizoen staat alweer gepland, we openen op vrijdag 7 september in onze thuisplek De NWE Vorst met speeches. Zoals jullie van ons gewend zijn is er vanaf dan op iedere eerste vrijdag van de maand speeches (7 september, 5 oktober, 2 november, 7 december, 4 januari, 1 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei en 7 juni). Neem vooral je buurvrouw, neefje, schoonzus, lievelingscollega of potentiële geliefde mee, want toegang is gratis en het zijn prachtige verhalen.

Ook de kluizenaar gaat weer door, te beginnen op vrijdag 14 september, iedere tweede en vierde vrijdag van de maand (behalve met carnaval, dan schuiven we een weekje door). Afgelopen jaar werkten we samen Makershuis Tilburg en dat leverde verrassende presentaties op. Bij een kluizenaar hoef je geen affe voorstelling te verwachten, maar wat er getoond wordt is steevast interessant en prikkelend.

Dus… een fijne zomer gewenst, en blijf ons volgen op Facebook en Instagram (@prod.nu).