Data speeches seizoen ’18-’19

speechesMooie verhalen door en voor mooie mensen. Zes mini-lezinkjes over de universele en tegelijkertijd o zo persoonlijke waarheden van zes genodigde toesprekers. Het zijn mensen als jij en ik, soms gewend aan een podium en soms een nerveuze beginneling. Ze geven een inkijkje in hun individuele verhaal, in de liefde, het leven, het lijden. Voor het vierde seizoen in de aangename ambiance van de Rode Salon, op de eerste vrijdag van de maand rond borreltijd. Volgens traditie te beginnen met een filmpje van Leonard Bedaux Cinema.

De eerste speeches van dit theaterseizoen vindt plaats op vrijdag 7 september, als opmaat in het openingsweekend van De Nieuwe Vorst.
Aanvang 17.00 uur, toegang gratis, bar is open.

Alle data speeches seizoen ’18-’19:
7 september
5 oktober
2 november
7 december
4 januari
1 februari
1 maart
5 april
3 mei
7 juni