1 juni compleet avondje uit

Team is compleet! Toesprekers 5 en 6 zijn Suzan Stouthart en Pietjan Dusee himself.
Vrijdag 1 juni, aanvang 17.00, toegang gratis.
Om na afloop niet te hoeven stressen over eten (want om 20.00 uur Prejavu XL!!!) is er in de tuin een culinaire hap verkrijgbaar.

Suzan Stouthart (1995) is vanavond de jongste toespreker. In 2017 is ze afgestudeerd aan de dansacademie van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Nu is ze werkzaam als performer en als maker. Daarnaast (of eigenlijk voornamelijk) schept ze ijs bij Intermezzo om in leven te blijven.

Pietjan Dusee (1953) studeerde aan de voorloper van de Academie voor Beeldende Vorming. Vanaf begin jaren tachtig was hij actief bij theatervoorziening THeks, daarna bij De Vorst (nu De NWE Vorst). In 1999 werd hij artistiek leider van Productiehuis Brabant en later ook artistiek leider van festival Cement. Hij schrijft theaterteksten, is dramaturg en organiseert.