speeches op Tilt

Op vrijdag 18 maart is er een speciale literaire editie van het maandelijkse programma speeches in De NWE Vorst, als onderdeel van Tilt Festival. Zes sprekers houden elk een verhaal van 6 à 7 minuten met een gemeenschappelijk vertrekpunt. Van debutant tot uitgever, van ploeterend tot succesvol, van docent tot boekhandelaar, het hele literaire veld komt aan het woord.

Toesprekers zijn: Josha Zwaan (schrijfster), Johan De Boose (Vlaamse theatermaker en schrijver), Marjolijn van de Gender (studente, deelnemer Write Now), Hulya Cigdem (Turks/Tilburgse schrijfster), Bas Jongenelen (docent Nederlands) en Ton Hermsen (Boekenschop).

30e2349e-83d9-4c95-905d-5d5e41da31dfVisuele omlijsting is van de hand van Leonard Bedaux Cinema. Georganiseerd door [prod]nu, in samenwerking met Tilt en De NWE Vorst.

Vrijdag 18 maart, 17.00-18.00 uur, De NWE Vorst – Rode Salon, toegang gratis, bar is open.