Kluizenaar #Tilt

Dit seizoen zijn we gestart met een nieuw fenomeen: de Kluizenaar. Een week lang sluit een maker zich op in onze Kluis in de kelder waarop op vrijdagavond om 19.00 uur de kluisdeuren open gaan. Nu: Lucas de Waard. Toegang gratis, bar is open.

--740--c_lucas_282580ae148dMen neme een bejubeld schrijver, genaamd Lucas de Waard (1984), en sluit deze een week op in de ondergrondse kluis van De NWE Vorst. Op vrijdag 18 maart krijgt hij, in ruil voor een gedegen theatertekst met als thema Duitsland, zijn voorlopige vrijheid terug. Bij dit heugelijke moment kunt u aanwezig zijn!
In de startblokken staat een acteursploeg van zes man, die onder leiding van regisseur Bram Jansen, 24 uur de tijd krijgt om op zaterdag 19 maart een bloedstollende openingsact met literatuur, muziek en theater te creëren voor Tilt Festival.
Een project van Het Zuidelijk Toneel en [prod]nu, met Tilt.