Nieuwe namen: Rob van Gestel, Lenneke Maas en Arthur Kok

Vrijdag 5 april dus, om 17.00 uur beginnen we, en het kost niets en drankjes mogen mee naar binnen. Leuk toch! O ja, in theater De Nieuwe Vorst in Tilburg.

Na een korte carrière als fysiotherapeut in de jaren tachtig startte Rob van Gestel (1955) zijn rijke loopbaan als acteur, maker, presentator en animator. Aanvankelijk vooral bekend van De Stijle Want, bracht dit hem onder meer bij Het Gevolg, Het Zuidelijk Toneel en Drieons. Ook maakte hij faam met een aantal solovoorstellingen en is hij graag gezien in (tv-)films. Nu zie en hoor je hem live.

Lenneke Maas (1972) is een bijzonder theatermaakster met een eigen rockende stijl. Vaak werkt(e) ze met jongeren en was haar werk te zien bij Productiehuis Brabant. Zo won ze in 2008 de landelijke BNG publieksprijs. Ze was ook in Tilburg actief bij o.a. Drieons. Ze werkt nu bij Wildpark in Eindhoven. Op dit moment zijn er twee van haar voorstellingen in de theaters te zien. Ze regisseerde Abdelkader Benali in zijn ‘De kalief van Nederland’ en harpiste Lavinia Meijer in haar ‘Untitled 1’.

Arthur Kok (1981) is geboren in een klein dorpje in Zuid-Oost Drenthe, maar verhuisde al snel naar Dongen. Hij is opgeleid tot academisch filosoof. In 2013 werd hij de campusdichter van de Universiteit van Tilburg. Dat was meteen zijn eerste ervaring met gedichten schrijven. Wel had hij al een boek geschreven, over metafysica en in het Duits. Sounding Bodies waarin hij zowel zakelijk als artistiek samenwerkt met zijn geliefde Jacqueline Hamelink pulseert intens zijn hartslag.