8 maart speeches special IK BEN MIJN LICHAAM

+++Speciaal voor de International Choreographers Week vindt speeches een week later dan gebruikelijk plaats. Deze speeches-editie is georganiseerd samen met DansBrabant.+++

Zes mini-lezinkjes over de universele en tegelijkertijd o zo persoonlijke waarheden van zes genodigde toesprekers. Het zijn mensen als jij en ik, soms gewend aan een podium en soms een nerveuze beginneling. Ze geven een inkijkje in hun individuele verhaal, in de liefde, het leven, het lijden en het lichaam.

Voor het vierde seizoen in de aangename ambiance van de Rode Salon, rond borreltijd. Volgens traditie te beginnen met een filmpje van Leonard Bedaux Cinema. De namen van de toesprekers worden bekendgemaakt via deze site en onze facebookpagina.
Toegang gratis, bar is open.

Ons lichaam, een geweldig werktuig van vlees en bloed; een instrument waarin duizenden onderdelen samenwerken. Altijd volgens hetzelfde bouwpakket gebouwd en tegelijkertijd drager van uniciteit en identiteit. In hoeverre bepaalt ons lichaam wie we zijn en hoe we handelen? En in hoeverre beïnvloeden digitalisering, migratie, #metoo, wellness cultuur, enz… hoe wij ons lichaam zien en ervaren? In IK BEN MIJN LICHAAM word je meegenomen in een serie lezingen, voorstellingen en interviews rondom deze vragen.
Meer informatie over de ICW2019 vind je bij DansBrabant.