toesprekers 5 en 6: Boy Jonkergouw en Sven Storms

Vrijdag 7 september bij speeches zullen op het podium staan: BOY JONKERGOUW en SVEN STORMS.
In Theater De Nieuwe Vorst, aanvang 17.00 uur, toegang gratis, bar is open.
 
Boy Jonkergouw (1975) komt met zijn voorstellingen vol vlijmscherp humoristisch engagement graag bij het publiek op schoot zitten. Met zijn productie-iglo Goed is Goed maakt hij vaak theater over schaamdingen. Schaamte is immers de verwekker van de eenzaamheid, die best af en toe een corrigerende tik mag krijgen.
 
Sven StormsSven Storms is een geheimzinnig man, we weten weinig meer van hem dan dat hij wiskunde, computerwetenschap, theologie en filosofie studeerde, in het bijzonder mathematische logica en group theory. Hij werkte eerder bij het seminarie Sint-Janscentrum in Den Bosch en is nu tot zijn eigen verrassing en plezier wiskundig consultant voor grote bedrijven. Hij leest graag boeken van Terry Pratchett als hij op de bus wacht.