Toesprekers 1 en 2: Andrew Cartwright en Fiona van Rossem

speeches – een ode aan het spreken in eenrichtingsverkeer
vrijdag 6 oktober, 17:00 uur, De NWE Vorst
Toegang gratis, bar is open.

Andrew CartwrightDe Engelse Andrew Cartwright (1905) is dichter bij mystical emerald piledriver, docent Engels aan Tilburg University en redactielid bij Literair Tijdschrift De Titaan. In 2009 was hij campusdichter aan de universiteit alhier. Hij schrijft very flat and uneventful story’s, total shit of mysterious mumsels.

Fiona van RossemFiona van Rossem (1957) groeide op in een kunstenaarsgezin waarbij vorm, kleur en esthetiek met de paplepel werden binnen gegoten. Na de docentenopleiding TeHaTex en 2 jaar op de kunstacademie werkte ze als activiteitenbegeleidster in de zorg. Samen met kunstenaars richtte ze een huis voor de ouder wordende kunstenaar op: het Ru van Rossem Huis Mariëngaarde.