ODE

ODE – Karen Sibbing & Samara Hersch

Toen we een dik jaar geleden kennis maakten met Karen Sibbing en Samara Hersch en hun plannen aanhoorden waren we meteen enthousiast. Zo enthousiast dat we er onze eerste eigen theaterproductie van maakten. Inmiddels staat ODE aangekondigd, een intieme en ook grappige voorstelling over een vrouw met Alzheimer. Fantastisch ook dat de voorstelling in juni in Australië zal spelen.

Na een uiterst succesvolle carrière in Australië streek actrice Karen Sibbing weer neer op haar geboortegrond. Samen met de Australische regisseuse Samara Hersch maakt ze een eigen voorstelling.
ODE is een intieme voorstelling over de fysieke, mentale en emotionele reis van een vrouw met Alzheimer. Met recht een ode aan de verbeelding en de krachtige plek die zij heeft in ons leven als een plek van illusie, fantasie en toevluchtsoord.

donderdag 2 en vrijdag 3 maart 2016
De NWE Vorst, Willem II straat 49, Tilburg
kaartverkoop