speeches 2

Komende vrijdag is het zo ver: de tweede editie van speeches. Na het overweldigende succes van de conceptversie (mocht niet zo heten), stomen we door. Met als sprekers onder andere Marcel Roelfsema en Ferran Bach.

Marcel RoelfsemaMarcel Roelfsema (1970) is een talentrijke, acterende en theatertekst schrijvende taxichauffeur. Sinds 1994 was hij als theatermaker verbonden aan theatergroep Aluin en werkt(e) als acteur en/of schrijver voor onder andere Productiehuis Brabant, De Wetten van Kepler, Suburbia en Orde van de dag.

 

Ferran BachFerran Bach (1963) is schrijver, organisator, veroorzaker uit Barcelona die vanuit zijn bureau voor culturele projecten Diptic actief is. Hij schrijft toneel en poëzie. De laatste jaren is hij uit de literaire kast gekomen en dan nog in het Nederlands. In 2014 was hij Tilburgs dichtTalent.