Nieuws omtrent Kluizenaar #7

Wegens omstandigheden (korte maand, griepverschijnselen, een kluizenaar die op het laatste moment toch verhinderd is, hoog grondwater, subsidieperikelen, te dikke kranten, de brug open en dies meer zij) is het deze keer niet gelukt om een kluizenaar in de kelder te installeren. We hadden natuurlijk ook een dj kunnen boeken, of een filmpje kunnen draaien, maar dat voldoet niet aan het achterliggende idee. We zien jullie graag weer bij Kluizenaar #8 op vrijdag 1 april.

Wat is er wel:
Om 17.00 uur is er speeches in De Rode Salon met: o.a. Mohamad Alizadah, Suzanne van der Horst, Tsjipke Deuzeman en Mahbooba Yousuf.

Om 18.00 uur presenteert DansBrabant in de Witte DansBrabantstudio een doorloop met publiek van Hilde Elbers’ performance ‘A Manual for Walking’. (let wel: beperkt plaats).

Toegang is gratis, de bar is open.Anna van der Kruis Kluizenaar #1 2015