4 december speeches

De vierde editie alweer van dit spraakmakende programma.

De eerste twee gasten zijn: Judit Neurink (journaliste) en Dorothy Blokland (theatermaakster).

Locatie: De NWE Vorst, Tilburg. Aanvang 17.00 uur, entree gratis, bar is open.

Judit NeurinkJudit Neurink (1957) woont sinds 2008 in de Noord-Irakeese stad Erbil. Als doorgewinterde correspondente brengt ze nieuws over Koerdistan en het Midden-Oosten voor Trouw, De Standaard en het NOS-journaal. Ze publiceerde meerdere boeken waaronder De oorlog van IS en De vrouwen van het kalifaat. http://www.iraqundermyskin.com/

Dorothy Blokland voor NieuweVorst Tilburg - Vrijstaat het Gebouw Utrecht - © Saris & den Engelsman

Dorothy Blokland voor NieuweVorst Tilburg – Vrijstaat het Gebouw Utrecht – © Saris & den Engelsman


Dorothy Blokland (1985) is opgeleid als verpleegkundige maar wilde altijd al theatermaken. In 2014 studeerde ze af als theatermaker en docent aan de Academie voor Theater van FHK Tilburg. Ze maakt ook deel uit van poetrycircle. Als geboren en getogen Surinaamse is haar culturele achtergrond belangrijk.
http://www.dorothyblokland.nl/