Toesprekers 1 en 2: Arthur Kok en Nicoline Soeter

Het was natuurlijk heel lang mooi weer en nog… Maar er is een moment dat we er toch maar weer eens aan moeten beginnen. Speeches #1 op vrijdag 7 september a.s. in De Nieuwe Vorst, toegang gratis, bar is open. Toesprekers 1 en 2 zijn: Arthur Kok en Nicoline Soeter

Arthur KokArthur Kok (1981) is geboren in een klein dorpje in Zuid-Oost Drenthe, maar verhuisde al snel naar Dongen. Hij is opgeleid tot academisch filosoof. In 2013 werd hij de campusdichter van de Universiteit van Tilburg. Dat was meteen zijn eerste ervaring met gedichten schrijven. Wel had hij al een boek geschreven, over metafysica en in het Duits. Sounding Bodies waarin hij zowel zakelijk als artistiek samenwerkt met zijn geliefde Jacqueline Hamelink pulseert nu intens en dagdagelijks zijn hartslag.

Nicoline SoeterNicoline Soeter verpakt hersenen in muziektheater. Ze won diverse prijzen zowel voor kunst als voor filosofie. Ze is zelfstandig componist met een specifiek gevoel voor taal. Naast haar artistiek leiderschap voor het ensemble VONK curateert zij ook een concertserie voor De Link in Tilburg. Ondanks dit alles is ze naast sympathiek uiterst leergierig en een doodgewoon mensenmens.