kluizenaar #12 Florian Slangen en Hedwig van Leuven

Florian SlangenVrijdag 9 maart in De NWE Vorst 17.00 uur, toegang gratis, bar is open.

Deze week experimenteren Hedwig van Leuven (Master Performing Public Space) en Florian Slangen (Master Muziektheaterperfomance) in de Kluis. Zij zijn allebei theatermaker en maakten al eerder voorstellingen voor De Nacht van de Kunsten (Tilburg) en Over Het IJ Festival (Amsterdam). Onder de titel ‘Fluster Kubus’ zullen zij een prikkelende theatrale/muzikale performance presenteren.

De Kluis, niet meer dan een holle stenen ruimte van circa 8 bij 4 meter, weggemoffeld in de kelder. Wat als je een maker uitnodigt daar een week te bivakkeren? Wat kan er ontstaan? Of juist niet… Je kunt het zien op vrijdagmiddag, rond borreltijd, als de kluizenaars de deuren in de kelder openen.