Toesprekers 3 en 4: Meike van Zandvoort en Mahbooba Yousuf

Met vrijdag 2 februari speeches in theater De NWE Vorst, aanvang 17.00 uur, toegang gratis.

Meike van ZandvoortMeike van Zandvoort studeerde journalistiek en audiovisuele vormgeving aan St. Joost in Breda. De afgelopen 15 jaar werkte ze vooral in filmland, als filmprogrammeur, interviewer en presentator. Omdat ze al sinds haar vroegste herinneringen gefascineerd is door geld, startte ze een coaching praktijk (Rijker Leven) waarin ze mensen helpt hun onzekerheid wat betreft geld te overwinnen.

Mahbooba Yousuf

Mahbooba Yousuf (1995) studeert ICT in Tilburg. Na jarenlang in onzekerheid heeft haar familie (ouders, 5 kinderen) in 2017 status gekregen om in Nederland te blijven. Het is voor hen helaas onmogelijk om in hun vaderland Afghanistan te wonen, maar Mahbooba is een hartstochtelijk pleitster voor de Afghaanse cultuur.