Speeches 2 februari

De kilgrijze januarimaand is bijna ten einde, jongejonge, de tijd vliegt.
Vrijdag 2 februari, 17.00 uur: speeches.
Met in deze editie o.a. Rihana Jamaludin en Frank Slijpen.

Rihana JamaludinRihana Jamaludin (1959) vertrok eind 1983 uit haar vaderland Suriname om in Nederland haar vak als beeldend kunstenaar uit te oefenen. Ze maakte een overstap naar docent Interculturele Communicatie en besloot in 2000 zich volledig toe te leggen op het schrijven van fictie. Naast korte verhalen publiceerde ze drie romans met een multiculturele insteek. Zie ook www.rihanajamaludin.com.

Frank SlijpenFrank Slijpen (1971) studeerde Economische Psychologie aan de universiteit in Tilburg en voelt zich een vis in het water als docent bij Fontys Academy for Creative Industries. Daarvoor werkte hij als marketeer bij SJU Jazzpodium, Bimhuis, en Verkadefabriek. Hij houdt van hardlopen en een goed biertje – en die twee gaan prima samen.

Theater De NWE Vorst, Tilburg, toegang gratis, bar is open