Toesprekers 3 en 4: Mostafa Betaree en Helma Melis

speeches, vrijdag 6 oktober, 17:00 uur, De NWE Vorst
Toegang gratis, bar is open.

Mostafa BetareeMostafa Betaree (1986) is in Yarmok Camp in Syrië geboren en behaalde in 2009 zijn bachelordiploma Economie aan de universiteit in Damascus. Hij vluchtte naar Libanon vanwege de oorlog en van daaruit naar Nederland (Roosendaal). Hij werkt als organisator (onder andere bij De Vrolijkheid), rondleider bij het Tropenmuseum in Amsterdam en storyteller.

Helma MelisHelma Melis (1973) is choreografe/danseres/docente en valt op door haar Vlaamse tongval en haar kleurrijke verschijning en aankleding. Met haar dansgezelschap LaMelis maakt ze eigenzinnige en sprookjesachtige voorstellingen voor jong en oud, zo is ze in oktober hoofdspruit bij het Tilburgse kinderfestival Spruit.