Toesprekers 5 en 6: Herman Coenen en Angelina van Gameren

speeches, vrijdag 15 september, 17:00 uur, Theater De NWE Vorst
toegang gratis, bar is open.

Herman CoenenHerman Coenen (1946): `Lange tijd voelde de menswetenschap als mijn thuis. Het graven naar de geheimen van ons bestaan lag me aan het hart. Na dertig jaar universiteit werd mijn domein de trein en de auto, het gras voor mijn tentje, de tuinstoel, de schrijftafel en het podium. Poëzie is mijn meest geliefde taal, samen met de muzikale improvisatie op mijn concertina. Ik doe optredens, geef workshops en leid uitvaartceremonies.’

Angelina van GamerenAngelina van Gameren (1982) trok vanuit haar geboorteplaats Maastricht naar Tilburg om te puberen. Ze begon de opleiding activiteitenbegeleider, maar stapte toen over naar tandartsassistente. Ondertussen kreeg ze twee kindjes en verhuisde ze naar Noorwegen. Daar werkte ze als invallerares en speciaal pedagoog. Na een periode van twee jaar in Tilburg heeft het gezin besloten definitief naar Noorwegen te emigreren.